Manager salarisadministratie in Delft


Als manager salarisadministratie is het jouw kerntaak om het gehele proces rondom de verloning van onze diverse nationale en internationale cliënten te optimaliseren. Je richt salarisadministraties in, controleert verwerkte mutaties, bedrijfsregelingen en aangiften en je ondersteunt bij Due Diligence opdrachten. Hierbij houd je altijd rekening met de gestelde richtlijnen en regelingen om zo een juiste en tijdige betaling van salarissen en vergoedingen te kunnen garanderen.

 

Daarnaast zorg je voor de dagelijkse aansturing van  het team van salarisadministrateurs en voor het opleiden en begeleiden van minder ervaren salarisadministrateurs .

 

Wat betekent dit nu concreet? Je zorgt dat onze klanten perfect bediend worden. Dit betekent allereerst dat ze correct verloond worden; dat termijnen behaald worden; je zorgt dat je team goed draait en tevreden is; je controleert de salarisstroken, de verwerkingen en de betalingen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden; je creëert en coördineert de planning; je optimaliseert werkprocessen en houdt ze up to date.

 

 

Team

Onze vestiging in Delft bestaat op dit moment uit circa 65 collega’s in belastingadvies, accountancy, audit, legal en business valuation waarvan er 8 actief zijn in de salarispraktijk. Je geeft leiding aan de medior en junior salarisadministrateurs en bent het aanspreekpunt van je eigen cliëntenpakket.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Ballon oefening

Onze interne ergocoaches zijn (opnieuw) op training geweest voor meer vitaliteit en werkplezier op de werkvloer. Zij willen je graag bewust maken van je gedachten, gevoelens en acties. Stress ontstaat [...]

Great place to work!

Het gaat goed met de economie, zeker voor veel ondernemende MKB-ers. Er gebeuren weer mooie dingen en de rendementen en geldstromen verbeteren. Het gevolg is een betere focus [...]

LEF!

Bij het horen van het thema van deze uitgave moet ik direct denken aan mijn kinderen.