Senior salarisadministrateur in Delft


In de functie van senior salarisadministrateur is je hoofdtaak het beheren en onderhouden van salarisadministraties van verschillende cliënten. Hierbij houd je altijd rekening met de gestelde richtlijnen en regelingen om zo een juiste en tijdige betaling van salarissen en vergoedingen te kunnen garanderen. Verder review je het werk van de junior en medior salarisadministrateurs en plan je alle werkzaamheden van de salarisadministratie. Je stemt regelmatig af met de manager van de afdeling. In overleg met de klant richt je het salarissysteem in, zodat je collega’s van de afdeling hierin kunnen werken. Tot slot hechten wij belang aan dat je vakkennis en vaktechniek binnen de organisatie verspreidt.

 

Team

Onze vestiging in Delft bestaat op dit moment uit circa 65 collega’s in belastingadvies, accountancy, audit, legal en business valuation waarvan er 8 actief zijn in de salarispraktijk. Je bent, na een korte inwerkperiode, belast met het volledig zelfstandig voeren van salarisadministraties voor onze cliënten. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de verloning van bedrijven met verschillende cao’s en aanspreekpunt bent voor je eigen klantenpakket. Hierbij werk je samen met ervaren collega's.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Great place to work!

Het gaat goed met de economie, zeker voor veel ondernemende MKB-ers. Er gebeuren weer mooie dingen en de rendementen en geldstromen verbeteren. Het gevolg is een betere focus [...]

De samenwerking is onwijs prettig

"De deuren van iedereen staan open, je kunt altijd bij iedereen terecht en verder heb je wel de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden."

Ik heb me snel kunnen ontwikkelen tot een compleet juridisch adviseur

"In de afgelopen jaren heb ik mij binnen PKF Wallast snel kunnen ontwikkelen. Dit komt met name door de open en goede sfeer tussen collega's, de korte lijnen [...]