Alexander over zijn werk als adviseur

Mijn naam is Alexander van Limborgh en ik werk al drie jaar als adviseur met veel plezier bij PKF Wallast.
Daarbij zijn de afgelopen jaren voorbij gevolgen, want “Time flies when you’re having fun”.

Bij PKF Wallast krijg ik veel ruimte om me zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Je krijgt er de mogelijkheid om een verschillende soorten opdrachten en projecten te werken en zo te ontdekken wat bij jou past. Je werkt daarbij niet alleen samen met de collega’s van de fiscale praktijk, maar werkt ook nauw samen met accountants en juristen. Het is geweldig om te zien hoe we als team onze klanten kunnen ondersteunen bij complexe fiscale vraagstukken en zo bij te dragen aan hun succes.

“Maar wat PKF Wallast voor mij echt bijzonder maakt, is het team waarin ik werk.

Het is een heel fijn team om in te werken en er heerst een open en positieve sfeer. Het is echt een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en de collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe we als team steeds beter worden en mooie resultaten behalen voor onze klanten.

Met het team worden niet alleen mooie resultaten behaald op fiscaal gebied, maar wordt ook veel aandacht besteed aan de ontspanning. Jaarlijkse personeelsuitjes staan dan ook hoog op de agenda met vorig jaar als klap op de vuurpijl een geheel verzorgd weekend naar Boedapest.

Ik ben trots om deel uit te maken van dit team en kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Alexander van Limborgh
Adviseur

Alexander is sinds 2019 werkzaam bij PKF Wallast als adviseur en houdt zich bezig met het opstellen en voorbereiden van uiteenlopende fiscale adviezen en diverse fiscale aangiften.

Heeft u vragen over het werk als een adviseur bij PKF Wallast? Dan kunt u contact opnemen met Alexander. 

Collega van Alexander worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Belastingadvies

Als belastingadviseur bij PKF Wallast werk je in de volle breedte van het vak en fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënt. Als adviseur heb je een gevarieerde cliëntportefeuille waardoor je een verscheidenheid aan vraagstukken voorbij ziet komen.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.