Assistent audit in Woerden


In de functie van Assistent audit op ons kantoor in Woerden bestaan je werkzaamheden vooral uit het controleren van de financiële verantwoording van een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille. Daarnaast assisteer je bij alle facetten van de risicobeheersing van de klant, of het nu een controle van de  IT-systemen is of advisering over de interne beheersing. We geven op een persoonlijke wijze de zekerheid die de klant nodig heeft.

 

We werken veelal in kleine teams, meestal op locatie bij cliënten. Het is de bedoeling dat je in je rol groeit en uiteindelijk ook verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van complexe en gespecialiseerde onderdelen van controleopdrachten.

 

Integriteit vinden wij zeer belangrijk. Uitdagingen en veranderingen zie je als een kans.  

         

Team

Onze vestiging in Woerden bestaat op dit moment uit circa 40 collega’s in belastingadvies, accountancy, audit, legal en business valuation. Het audit team bestaat uit 16 collega’s. Binnen deze auditpraktijk werken we nauw samen als team. Opdrachten worden uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal. Opdrachten variëren van één week tot zes weken.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Ballon oefening

Onze interne ergocoaches zijn (opnieuw) op training geweest voor meer vitaliteit en werkplezier op de werkvloer. Zij willen je graag bewust maken van je gedachten, gevoelens en acties. Stress ontstaat [...]

Great place to work!

Het gaat goed met de economie, zeker voor veel ondernemende MKB-ers. Er gebeuren weer mooie dingen en de rendementen en geldstromen verbeteren. Het gevolg is een betere focus [...]

LEF!

Bij het horen van het thema van deze uitgave moet ik direct denken aan mijn kinderen.