Aangiftemedewerker in Delft


Solliciteer direct

 

In de functie van aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van (complexe) aangiften vennootschapsbelasting voor onze grootste cliënten. Aangiften inkomstenbelasting en overige belastingaangiften behoren ook tot je werkterrein. In samenwerking met de relatiemanager houd je je bezig met alle werkzaamheden die met deze aangiften te maken hebben. Je bent proactief en signaleert advieskansen.

 

Team

Onze vestiging in Delft bestaat op het moment uit circa 60 collega’s in belastingadvies, accountancy, audit, legal en business valuation. Hiervan zijn ongeveer 20 collega’s in de adviespraktijk actief. Onze adviseurs beschikken over brede en diepgaande kennis om zowel fiscale, financiële als bedrijfsjuridische vragen op te lossen.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Great place to work!

Het gaat goed met de economie, zeker voor veel ondernemende MKB-ers. Er gebeuren weer mooie dingen en de rendementen en geldstromen verbeteren. Het gevolg is een betere focus [...]

De samenwerking is onwijs prettig

"De deuren van iedereen staan open, je kunt altijd bij iedereen terecht en verder heb je wel de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden."

Het is een teamsport

"Bij een teamsport moet je het beste in elkaar naar boven halen om het optimale resultaat te kunnen bereiken. Hierbij zijn focus, discipline, teamspirit, respect en vooral plezier [...]