Geweldige prestatie van Wendy tijdens het White Collar Boxing Event!

Wekenlang heeft Wendy Koelewijn zich voorbereid op haar grote bokswedstrijd. Op 14 april was het eindelijk zo ver: ze stapte samen met 13 andere amateurboksers, de ring in tijdens het White Collar Boxing Event. 

Ondanks haar voorbereidingen en trainingen, voelde zij zich de dagen ervoor toch zenuwachtig. Om haar zenuwen onder controle te krijgen, is Wendy voorafgaand aan de wedstrijd alvast bij de locatie gaan kijken. Ze wilde de sfeer proeven en zichzelf voorbereiden op wat komen ging. De dag van de wedstrijd zelf voelde ze zich echter kalm. Ze was er klaar voor en had er zin in.

Toen ze de ring instapte, voelde Wendy de adrenaline door haar lichaam. Wendy: “Het doet wat met je. Je krijgt veel adrenaline door de wedstrijd en al het publiek dat je aanmoedigt.” Het was een bijzonder moment om daar te staan. Haar tegenstander deed het heel goed en was een stuk aanvallender dan tijdens de trainingen. Het was een heftige wedstrijd en ondanks haar inspanningen slaagde Wendy er niet in om te winnen. “Het was een hele gave ervaring. Als je daar staat besef je dat dit het moment is waar je zo lang naartoe hebt geleefd. Het was ontzettend leuk om dit te kunnen delen met collega’s, familie en vrienden die kwamen aanmoedigen!”

Hoewel ze de wedstrijd verloor, was Wendy tevreden over haar prestaties. Ze heeft alles gegeven en genoten van de ervaring. Het evenement zelf was ook een groot succes. In totaal werd er meer dan 100.000 euro opgehaald! De opbrengst zal door Lymph&Co ingezet worden voor onderzoek naar betere en effectievere behandelingen van lymfklierkanker.

De dag na de wedstrijd had Wendy overal spierpijn. Ondanks de pijn is ze vastbesloten om door te gaan met boksen. Ze vindt het een hele leuke sport en voelt zich op haar gemak in de boksschool. Uiteindelijk wil ze wel weer meedoen aan een wedstrijd, maar dat stelt ze uit tot na de zomer.

Fotograaf: Gianni Tahamata
Wendy Koelewijn
Belastingadviseur

Wendy is sinds 2020 werkzaam bij PKF Wallast als belastingadviseur en houdt zich bezig met het ondersteunen en adviseren van bedrijven op de generieke praktijk. “Mijn ambitie is om cliënten te voorzien van optimaal advies en daarnaast te blijven leren en groeien binnen mijn functie bij PKF Wallast”.

Collega van Wendy worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina of neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Belastingadvies

Als belastingadviseur bij PKF Wallast werk je in de volle breedte van het vak en fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënt. Als adviseur heb je een gevarieerde cliëntportefeuille waardoor je een verscheidenheid aan vraagstukken voorbij ziet komen.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.