Het roer omgegooid

Sinds januari 2022 heb ik het roer weer omgegooid van Brabant naar Rotterdam. Mijn roots liggen in de accountancy in het Rotterdamse en ik kreeg bij PKF Wallast de kans om weer vanuit het Rotterdamse te gaan werken. Ik hou van een dynamische praktijk en deze heb ik bij PKF Wallast gevonden.
Mijn naam is Hugo Lamens, 37 jaar, accountant AA en manager accountancy bij PKF Wallast met als standplaats Rotterdam.

Mijn liefde voor de accountancy is grensoverschrijdend en ben actief in de internationale praktijk van PKF en ik zie de toegevoegde waarde van het netwerk als een pré! Ik hou ervan om met de wereld in contact te staan en vind het leuk om te zien hoe collega’s in andere landen werken en hoe men daar met waardering en verslaggeving omgaat. In mijn praktijk gaat het dan ook vaak over wat grotere structuren waarvan mijn verslaggevingshart sneller gaat kloppen! Daarbij is het extra leuk dat ik het gevoel heb dat binnen PKF Wallast de vestigingsmuren meer en meer aan het verdwijnen zijn. Ik werk namelijk over de vestigingen heen en leer ik dus mijn collega’s van de andere 3 PKF kantoren in Nederland ook goed kennen.

Eén van mijn hobby’s is reizen en hiermee maak ik zo een mooie waardevolle connectie tussen mijn werk en privé! Verder vind ik mijn work-life balance erg belangrijk als vader van een jong gezin.

Voordat ik mijn carrière bij PKF begonnen ben, heb ik reeds 15,5 jaar mijn werkzaamheden uitgevoerd bij BDO, DRV en ESJ Financial Engineering. De voornaamste reden voor mijn overstap naar PKF Wallast was de praktijk die mij geboden is. Ik vind het belangrijk om voldoende uitdaging te vinden in mijn werk, een goede work-life balance, leuke collega’s en dit vind ik op dit moment bij PKF Wallast. Daarnaast heeft PKF Wallast het internationale netwerk waar ik als Accountant met een focus op de internationale praktijk veel waarde aan hecht.

Ben je benieuwd naar mijn inspirerende werkomgeving en toe aan een nieuwe uitdaging in de accountancy? Kom dan gerust een keer langs voor een goed gesprek bij een werkgever met een ‘great place to work’ certificaat!

Hugo Lamens
Manager accountancy

Hugo is sinds 2022 werkzaam bij PKF Wallast als Manager accountancy en houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, advisering, internationaal MKB, automatisering & cliëntgerichte oplossingen. Daarnaast is Hugo ook sparringpartner van onze cliënten.

Collega van Hugo worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina of neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Accountancy

Als accountant bij PKF Wallast denk je mee met de cliënt, inspireer je haar en neem je de administratieve werkzaamheden uit handen zodat zij zich kan focussen op ondernemen. 

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2024 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.