Young professional

Je neemt je eigen talenten mee en je wilt hier uitdrukking aan geven. Onze HR visie is gebaseerd op ‘doen’: spreek uit wat je wilt, ontwikkel je door dingen uit te proberen en leer van de interactie met je collega’s. Wij vinden positieve en oprechte feedback belangrijk. We zeggen niet dat het makkelijk is, voor ons is het uiteindelijk wel de manier waarop wij uitdrukking willen geven aan een respectvolle en collegiale manier van werken.


Talent ontwikkelprogramma

De TOP is voor nieuwe collega’s (tot circa 35 jaar) met een academische achtergrond en werkzaam in audit & assurance, accountancy, legal of belastingadvies. Gedurende 3 jaar worden masterclasses aangeboden voor theoretische verdieping en de toepassing daarvan in de praktijk. Hierbij is er veel aandacht voor integratie van kennis van  verschillende vakgebieden. De trainingen worden veelal verzorgd door collega’s.

Tweemaal per jaar is er een masterclass op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waarbij communicatieve vaardigheden de rode draad vormen voor persoonlijk leiderschap, adviesvaardigheden en ondernemerschap.


Persoonlijke verschillen

Wij erkennen dat persoonlijkheden, talenten en ambities verschillend zijn. Wij worden niet gedreven door onderlinge competitie maar door één ieders bijdrage aan de kwaliteit, integriteit en continuïteit van onze dienstverlening. Zo kan het tempo in ontwikkeling verschillend zijn door persoonlijke competenties, ambities en keuzes in de persoonlijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld studie, eigen tijd, gezinsleven. Weet dat een duurzame werkrelatie bij ons voorop staat. Wij geloven dat één ieder het verschil maakt en wij waarderen individuele verschillen en overeenkomsten.


  • “PKF Wallast biedt voor mij de juiste balans tussen het diverse en uitdagende werk en de gezelligheid en openheid van collega’s”

    Goedele Wieser is als werkstudent voor drie dagen in de week bij ons begonnen en is sinds 1 juli 2022 in dienst als junior belastingadviseur.

Vrijblijvend kennismaken?

Maak kennis met onze specialisten en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul je gegevens in, we nemen contact met je op!
Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2024 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.