Megan over haar ervaring met PKF Wallast

Hobby’s als het maken van portretten en synchroonzwemmen. Daarnaast heeft ze ook een eigen bedrijf. Maak kennis met onze nieuwe collega Megan de Jong die sinds 1 februari 2021 werkzaam is als corporate recruiter bij PKF Wallast!

Een tip die ik toekomstige sollicitanten wil meegegeven? Probeer met zoveel mogelijk collega’s te spreken. Luister naar hun verhalen en ervaringen!

Mijn avontuur naar het zoeken naar een goeie baan begon na mijn middelbare school. Ik had toen ervoor gekozen om de opleiding Sport en Beweging te gaan volgen, maar na 1,5 jaar kwam ik er helaas achter dat er met die opleiding niet zoveel baanmogelijkheden zijn. Vervolgens ben ik overgestapt naar de opleiding Toegepaste Psychologie. Het was een goeie stap voor mezelf geweest. Ik heb er mooie tijden aan overgehouden en heb mooie dingen geleerd. Helaas kon ik na mijn studie geen banen vinden in mijn opleidingsgebied waardoor ik ineens in aanraking kwam met recruitment. Dat beviel me zo goed dat ik niet eens terug wilde naar mijn studiegebied.

Voor PKF Wallast werkte ik bij een bedrijf waar ik me toch niet echt thuis voelde vandaar dat ik opzoek ging naar een nieuwe baan. Toen ik kennis maakte met PKF Wallast raakte ik gelijk enthousiast. De tekst op de website sprak me zo erg aan dat ik besloot om gelijk te gaan solliciteren. Daarna had ik zulke fijne gesprekken dat ik echt wel doorhad dat ik hier wilde gaan werken. Ik merkte een groot verschil met mijn oude baan en PKF Wallast. Hier had ik gelijk een klik met collega’s ondanks dat het voornamelijk op afstand was. Ook merkte ik dat de werkgever daadwerkelijk het beste wilt voor zijn werknemers. Dat komt tegenwoordig weinig voor. Mijn ervaring met PKF Wallast is dus erg positief ondanks dat ik ben begonnen met werken tijdens de coronaperiode, omdat toen voornamelijk vanuit huis werkte. Gelukkig had ik mijn eerste werkdag gewoon op kantoor, waar het weliswaar stiller was dan normaal, en was er ook nog is een introductiedag waar ik veel van heb geleerd. Ook de collega’s waarmee ik werk zijn bereid om me te helpen en uitleg te geven waar ik ook veel van leer.

Naast het werken bij PKF Wallast heb ik ook nog is enkele hobby’s waar ik mijn tijd mee vul. Een daarvan is het tekenen en schilderen. Vroeger maakte ik ook veel portretten en dat ben ik gaan uitbreiden naar het maken van single line tekeningen.

Daarnaast zwem ik al sinds ik elf jaar ben. Niet zomaar zwemmen maar synchroonzwemmen op hoog niveau. Voorheen was ik vrij fanatiek daarin, maar ik moest twee jaar geleden stoppen, omdat ik fulltime begon te werken. Vorig jaar ben ik weer daarmee begonnen, maar helaas vanwege corona nu ook iets minder.

Tot slot heb ik ook m’n eigen webshop waar ik milieuvriendelijke verzorgingsproducten verkoop. Eigenlijk alles voor in de badkamer. Mijn eigen bedrijf combineren met het werken bij PKF Wallast lukt prima. Aan mijn bedrijf werk ik voornamelijk in de weekenden en avonden.

Megan de Jong
Corporate recruiter

Megan is sinds 1 februari 2021 werkzaam als corporate recruiter bij PKF Wallast en houdt zich bezig met het zoeken naar nieuwe collega’s. Ze houdt van contact leggen, het enthousiasmeren van anderen en levert een bijdrage aan de uitbreiding van PKF Wallast. 

Collega van Megan worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Support & Staf

De staf ondersteunt het Bestuur en de organisatie op het gebied van diverse specialismen. De staf bestaat uit de volgende stafafdelingen: Finance, ICT, Compliance, HR en Marketing & Communicatie. Vanuit de staf wordt onder meer het beleid, de beleidsdoelstellingen en de strategie van PKF Wallast gevormd.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.