PKF Wallast maakt al 60 jaar het verschil

Dit jaar bestaat PKF Wallast 60 jaar. Het accountantskantoor dat in één kamer aan de Brabantse Turfmarkt in Delft begon, is uitgegroeid tot een mooie onderneming met bijna 200 medewerkers op vier verschillende vestigingen. Sinds 2004 is PKF Wallast op het Delftechpark in Delft gevestigd. Onlangs is besloten dat we daar ook blijven de komende jaren.

PKF Wallast is in 1959 opgericht door de heer Wallast  in één kamer op de eerste etage van de Brabantse Turfmarkt 97 in Delft. In de twaalf jaar erna groeide PKF Wallast (Wallast in die tijd) van een eenmanszaak met één hulpje uit tot een onderneming met ruim twintig medewerkers.

 

Er is veel veranderd de afgelopen 60 jaar maar de door de heer Wallast in 1959 geformuleerde marktbenadering blijkt nog steeds onze succesfactor. Onze kenmerken, namelijk de brede en geïntegreerde advisering (accountancy, belastingadvies, juridisch en bedrijfseconomisch) maken ons uniek. Doordat onze cliënten met één vaste relatiemanager contact hebben, kunnen we een actieve rol spelen bij de groei van onze cliënten.

 

De afgelopen jaren hebben we te maken met een krappe arbeidsmarkt. Ondanks de arbeidskrapte zijn we alsnog in staat om te groeien. Binnenkort zullen we de 200e medewerker welkom heten. PKF Wallast is als familiebedrijf gestart door de heer Wallast en later hebben zijn drie zoons ook bijgedragen aan de groei van het bedrijf. Inmiddels werken er geen familieleden van de heer Wallast meer maar toch krijgen we nog steeds te horen dat er een familiecultuur heerst. Wij stimuleren iedereen om te doen waar hun passie ligt en dit te reflecteren in hun werk. Wij omarmen diversiteit en hebben respect voor individuele en culturele verschillen. Bij ons mag je zijn wie je bent en mag je jouw grijze pak of jurk thuislaten. 

 

Gesprek met de oorspronkelijke oprichter: A.C. Wallast sr.

PKF Wallast is in 1959 opgericht door de heer Wallast. Geen enkele (huidige) collega heeft het genoegen gehad om met de heer Wallast samen te werken. Wallast sr. [...]

PKF Wallast maakt al 60 jaar het verschil

Dit jaar bestaat PKF Wallast 60 jaar. Het accountantskantoor dat in één kamer aan de Brabantse Turfmarkt in Delft begon, is uitgegroeid tot een mooie onderneming met bijna [...]
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties