De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: fairly paid or well played?’. De plenaire sessie werd geleid door niemand minder dan Jort Kelder. 

De dag was opgedeeld in een ochtendprogramma bestaande uit individuele gesprekken met interessante studenten en een plenaire sessie, een driegangen estafettelunch waar we nog meer studenten hebben gesproken. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

 

Studievereniging Christiaanse-Taxateur

Rotterdamse Fiscalisten Vereniging Christiaanse-Taxateur is de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij staan voor het overbruggen van de afstand tussen theorie en praktijk, tussen studentenleven en bedrijfsleven en tussen Fiscale Economie en Fiscaal Recht. 

Dagboek van een recruiter

Tim van Pelt, al drie jaar werkzaam bij PKF Wallast als recruiter, neemt jullie mee in zijn werkdag in coronatijd! 

Thomas Oppe bouwt een school in Ghana!

Thomas Oppe, ICT medewerker sinds 2019, zet zich sinds kort in als projectleider voor het goede doel: The Next Smile. Zijn taak? Een school bouwen in Ghana!

Megan over haar ervaring met PKF Wallast

Hobby’s als het maken van portretten en synchroonzwemmen. Daarnaast heeft ze ook een eigen bedrijf. Maak kennis met onze nieuwe collega Megan de Jong die sinds 1 februari [...]
2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties