De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: fairly paid or well played?’. De plenaire sessie werd geleid door niemand minder dan Jort Kelder. 

De dag was opgedeeld in een ochtendprogramma bestaande uit individuele gesprekken met interessante studenten en een plenaire sessie, een driegangen estafettelunch waar we nog meer studenten hebben gesproken. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

 

Studievereniging Christiaanse-Taxateur

Rotterdamse Fiscalisten Vereniging Christiaanse-Taxateur is de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij staan voor het overbruggen van de afstand tussen theorie en praktijk, tussen studentenleven en bedrijfsleven en tussen Fiscale Economie en Fiscaal Recht. 

Daniëlle van der Kooi over het zijn van een participatieouder

Volle gangen met kinderen die gierend en brullend naar hun lokaal toe stormen. Gelach uit een klaslokaal en zwetende leerlingen tijdens gym. Dat klinkt niet onbekend voor Daniëlle [...]

Wij zijn een Great Place To Work!

Wij voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place To Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. [...]

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.
2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties