De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: fairly paid or well played?’. De plenaire sessie werd geleid door niemand minder dan Jort Kelder. 

De dag was opgedeeld in een ochtendprogramma bestaande uit individuele gesprekken met interessante studenten en een plenaire sessie, een driegangen estafettelunch waar we nog meer studenten hebben gesproken. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

 

Studievereniging Christiaanse-Taxateur

Rotterdamse Fiscalisten Vereniging Christiaanse-Taxateur is de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij staan voor het overbruggen van de afstand tussen theorie en praktijk, tussen studentenleven en bedrijfsleven en tussen Fiscale Economie en Fiscaal Recht. 

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.

Benita geeft atletiektraining en slingert wekelijks kogels

Benita Verlinde - van Tienhoven is sinds mei 2016 werkzaam als assistent accountancy bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast haar werk bij ons, geeft zij sinds 2002 ook atletiektraining aan [...]

De paardendroom van Patricia van Veldhuizen is uitgekomen

Patricia van Veldhuizen is sinds maart 2018 werkzaam als senior assistent audit bij PKF Wallast in Woerden. Naast haar werk bij ons, rijdt Patricia al sinds haar 8e paard en had [...]
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties