IGD-gesprekkendag Porta Adriani 2018

Onze collega’s waren afgelopen 9 maart 2018 in Hotel The Grand voor de IGD-gesprekkendag van studievereniging Porta Adriani.

Deze dag bestaat uit drie onderdelen. Elk onderdeel verschaft de studenten de kans om verschillende recruiters en consultants van meerdere fiscale kantoren te spreken. Zo verwacht Porta Adriani dat de studenten aan het einde van de dag niet alleen hun gezicht hebben laten zien bij de verscheidene kantoren, maar ook dat de studenten zelf weten welk kantoor het best bij hun persoonlijkheid en werkstijl past.

 

Onderdeel van deze dag was onder andere een 3-gangenlunch waar Andor en Ruud in contact kwamen met verschillende studenten. Hierop volgend waren de individuele gesprekken gepland met studenten die vooraf op basis van het CV  geselecteerd waren. Het was een succesvolle dag met zeer leuke uiteenlopende gesprekken.

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Open dag Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode

Natuurlijk waren wij aanwezig op de eerste open dag van Nyenrode van dit jaar. Naast het bezoeken van een proefcollege of workshop kregen de aankomende studenten ook de [...]

Fiscale bedrijvendag 2019 Christiaanse taxateur

Wij nemen deel aan de Fiscale bedrijvendag, georganiseerd op 15 februari 2019 door Christiaanse Taxateur.
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties