Open dag accountancy Nyenrode Business Universiteit

Het duurt nog even maar op zaterdag 13 april 2019 nemen wij deel aan de open dag accountancy van Nyenrode Business University.

Wil jij studeren én carrière maken?

Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betalen wij je studie en ontvang je salaris! Kom naar de open dag en ontdek of de Bachelor Accountancy bij jou past. Tot dan?

 

Direct van start met jouw carrière

Vanaf het begin van je studie ga je vier dagen werken bij een accountantskantoor en volg je op vrijdag colleges, afwisselend en uitdagend. De theorie gaat leven, omdat je het direct toepast op je werk. Je volgt college op een locatie bij jou in de buurt. Dit doe je in kleine groepen.

 

Open dag: kom je ook?

Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kunt meedoen aan een workshop, bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

 

Bedrijvenmarkt

Onderdeel van de open dag is de bedrijvenmarkt waar verschillende bedrijven (grote en kleinere accountantskantoren, de Belastingdienst, etc.) een informatiestand hebben. Je kunt ons hier terug vinden. Zo kun je op een laagdrempelige manier al je vragen stellen aan ons. Grijp je kans en wie weet ontmoet je hier jouw toekomstige collega's!

 

Enthousiast? Meld je aan voor de open dag!

Datum: zaterdag 13 april 2019
Tijd: inloop vanaf 09:15 uur (10.00 uur opening) tot 14.30 uur.
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

 

Benieuwd hoe een open dag op Nyenrode Business Ubniversiteit eruit ziet? Bekijk de sfeerimpressie hieronder.

 

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Open dag Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode

Natuurlijk waren wij aanwezig op de eerste open dag van Nyenrode van dit jaar. Naast het bezoeken van een proefcollege of workshop kregen de aankomende studenten ook de [...]

Fiscale bedrijvendag 2019 Christiaanse taxateur

Wij nemen deel aan de Fiscale bedrijvendag, georganiseerd op 15 februari 2019 door Christiaanse Taxateur.
2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties