Open dag Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode

Natuurlijk waren wij aanwezig op de eerste open dag van Nyenrode van dit jaar. Naast het bezoeken van een proefcollege of workshop kregen de aankomende studenten ook de gelegenheid om vragen te stellen aan onze collega's op de bedrijvenmarkt.

Volgende open dag op 18 april. Zien we je daar?

 

Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kan meedoen aan een workshop, bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

 

Onderdeel van de open dag is de bedrijvenmarkt waar je onze collega's met een informatiestand kunt komen opzoeken. Zo kun je op een laagdrempelige manier al je vragen stellen aan onze collega's. Grijp je kans en wie weet ontmoet je hier jouw toekomstige collega's!

 

Enthousiast? Meld je aan voor de open dag!

Datum: zaterdag 18 april 2020
Tijd: inloop vanaf 09:15 uur (10.00 uur opening) tot 14.30 uur.
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.

Benita geeft atletiektraining en slingert wekelijks kogels

Benita Verlinde - van Tienhoven is sinds mei 2016 werkzaam als assistent accountancy bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast haar werk bij ons, geeft zij sinds 2002 ook atletiektraining aan [...]

De paardendroom van Patricia van Veldhuizen is uitgekomen

Patricia van Veldhuizen is sinds maart 2018 werkzaam als senior assistent audit bij PKF Wallast in Woerden. Naast haar werk bij ons, rijdt Patricia al sinds haar 8e paard en had [...]
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties