Open dag Nyenrode Business Universiteit

Op 27 januari 2018 zijn een aantal collega’s van PKF Wallast aanwezig geweest op de bedrijvenmarkt tijdens de Open dag Accountancy op Nyenrode. We hebben veel aankomende studenten enthousiast weten te maken voor het vak en de eerste contacten naar aanleiding van deze open dag zijn alweer gelegd. Wellicht hebben we binnenkort weer een aantal studenten van Nyenrode aan het werk. We hebben een erg leuke dag gehad.

Open dag

De studenten die zich hadden aangemeld voor deze open dag, kregen alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. De studenten konden een proefcollege volgen, meedoen aan een workshop en een bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt. Wij waren één van de bedrijven die op de bedrijvenmarkt aanwezig waren om zo alle vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast waren er natuurlijk ook accountancy studenten van Nyenrode aanwezig die hun ervaringen deelden over het beroep en de studie.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

 

Open dag 14 april 2018, kom je ook?

Wil jij ook naar de open dag Accountancy op Nyenrode Business Universiteit. Op 14 april is de tweede open dag van dit jaar. Wij zullen er dan ook weer zijn! Je kunt je hier aanmelden voor dit evenement.

 

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Open dag Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode

Natuurlijk waren wij aanwezig op de eerste open dag van Nyenrode van dit jaar. Naast het bezoeken van een proefcollege of workshop kregen de aankomende studenten ook de [...]

Fiscale bedrijvendag 2019 Christiaanse taxateur

Wij nemen deel aan de Fiscale bedrijvendag, georganiseerd op 15 februari 2019 door Christiaanse Taxateur.
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties