Speeddate Event van studievereniging In Duplo

Op 5 maart 2019 bezochten onze collega's het speeddate evenement georganiseerd door studievereniging In Duplo. Het evenement vond plaats in het gebouw van Venturn in Rotterdam.

 

We kijken terug op leuke gesprekken en een zeer geslaagde dag!

 

Studievereniging In Duplo

In Duplo is de grootste studievereniging voor dubbelstudenten in Nederland.

Leden volgen in Nederland unieke dubbelprogramma's: het 'mr.drs.-programma voor Economie & Rechten' en het 'Double degree programma voor Rechten & Bedrijfskunde'. Aan de Rechtenstudie kan invulling gegeven worden door een bachelor en master in Rechtsgeleerdheid of in Fiscaal Recht. 

 

Beide studies worden gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. We zijn verbonden aan de Erasmus School of Economics, de Rotterdam School of Management en de Erasmus School of Law.

 

In zes jaar tijd halen deze studenten twee bachelor- en twee mastertitels, het programma is dan ook alleen toegankelijk voor de meest gemotiveerde studenten. In Duplo telt circa 850 leden.

 

Daniëlle van der Kooi over het zijn van een participatieouder

Volle gangen met kinderen die gierend en brullend naar hun lokaal toe stormen. Gelach uit een klaslokaal en zwetende leerlingen tijdens gym. Dat klinkt niet onbekend voor Daniëlle [...]

Wij zijn een Great Place To Work!

Wij voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place To Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. [...]

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties