Stefaan Rodts benoemd als CEO bij PKF Wallast accountants & belastingadviseurs

De maatschap van PKF Wallast heeft Stefaan Rodts (42) benoemd als CEO van de organisatie. Vanaf 1 september 2019 is hij verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de organisatie, de aansturing van de vier kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden en de leiding van de centrale staf.

PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. “PKF Wallast bedient haar klanten al 60 jaar vol betrokkenheid en passie. Het is een eer mij in te mogen zetten om nog meer klanten nog breder te ondersteunen om succesvol te zijn.” Stefaan Rodts vormt samen met Arjan Buurman, de Raad van Bestuur van PKF Wallast.

Daniëlle van der Kooi over het zijn van een participatieouder

Volle gangen met kinderen die gierend en brullend naar hun lokaal toe stormen. Gelach uit een klaslokaal en zwetende leerlingen tijdens gym. Dat klinkt niet onbekend voor Daniëlle [...]

Wij zijn een Great Place To Work!

Wij voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place To Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. [...]

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties