Wandelen met Gerardo Verschuur

Gerardo Verschuur is inmiddels al 30 jaar werkzaam in de interne organisatie van PKF Wallast. Naast zijn werk is hij merendeel van zijn tijd bezig met wandelen. Vandaag vertelt hij onder andere hoe hij het wandelen ervaart en waarom iedereen hier ook aan moet beginnen!   

Samen met een vriend, is Gerardo de wandelorganisatie: 'Stichting Je Grenzen Verleggen' gestart. Hij is daar secretaris en penningmeester. Wandelen was altijd een hobby van hem geweest dus een wandelorganisatie starten was een droom die uitkwam. “Heel veel mensen doen enthousiast mee en vinden het echt heel tof. Ook is het erg gezellig,” aldus Gerardo. “Laatst hadden we een route gewandeld waar we na afloop iedereen konden verrassen met een goodiebag. Dat waardeerde ze enorm".

 

Inmiddels wandelt hij al 11 jaar. Weeromstandigheden vormen geen belemmering voor hem, hij loopt niet alleen in de zon maar ook door de regen en sneeuw. Hij vindt vooral het contact met de mensen leuk en alle nieuwe omgevingen die hij onderweg tegenkomt.

Zijn langste wandeltocht was 80 km, daar is hij ook erg trots op, maar binnenkort organiseert 'Stichting Je grenzen Verleggen' de Kennedymars Nacht van het Westland & Long Distance Walk Nacht, een route van maar liefst 130 km.

 

Tot slot beveelt Gerardo het echt iedereen aan om te wandelen. “Wandelen is niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je moet het niet alleen doen als je jong bent, maar blijven doen zolang het kan. Wandelen zorgt ervoor dat je helder kan nadenken en vrolijker bent".

Podcast: #1 Werken bij PKF Wallast - Onze recruiters

PKF Wallast is een accountant- en adviesorganisatie met kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden. In deze podcast leer je ons een beetje kennen. Twee collega's stellen elkaar [...]

Maak kennis met onze nieuwe collega Hugo Lamens

Sinds januari 2022 heb ik het roer weer om gegooid van Brabant naar Rotterdam. Mijn roots liggen in de accountancy in het Rotterdamse en ik kreeg bij PKF [...]

Sarah Belkadi haar eerste werkweek

Maak kennis met onze nieuwe audit collega: Sarah Belkadi! Vandaag hebben wij Sarah gevraagd om haar verhaal te vertellen. Wie is Sarah? Hoe is ze bij PKF Wallast [...]
2022 2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties