Wij zijn een Great Place To Work!

Wij voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place To Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. Om deze reden krijgen wij de titel Great Place To Work Certified.

PKF Wallast is een zeer betrokken partner voor ondernemers met geïntegreerde dienstverlening op financieel, fiscaal en bedrijfsjuridisch gebied. We opereren vanuit vier vestigingen in Nederland (Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden) maar zijn ook verbonden aan het internationale netwerk PKF International. Geïntegreerd advies is onze oorspronkelijke kernactiviteit, waarbij we steeds meer specialisaties kennen zoals Valuation Services, BTW en Loonheffing. We doen ons best om de beste werkgever én het meest gewaardeerde accountants- en advieskantoor in de markt te worden. PKF Wallast staat sinds dit jaar op plek 3 van de jaarlijkse Net Promoter Score (NPS) in de belastingadvies en accountancy branche. We zijn dan ook erg blij met het feit dat we nu ook Great Place To Work Certified zijn.

 

 

Stefaan Rods, CEO PKF Wallast:

 

“Wij geloven erin dat de collega beter presteert als hij of zij zich veilig en voelt en comfortabel kan werken. Daarnaast vinden wij onze familie cultuur belangrijk: van elkaar leren en samen successen vieren. We zijn ontzettend trots dat de wijze waarop wij werkgeverschap hebben ingericht voor onze medewerkers, gezien wordt."

 

 

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland:

"Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

 

 

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

 

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 

Junior assistent accountancy in Woerden

Als junior assistent voor de samenstelpraktijk leer je bij ons het accountancy vak in de volle breedte. Je start met het opstellen van jaarrekeningen en verzorgen van fiscale [...]

Assistent accountancy in Delft

Als Assistent Accountancy ga je aan de slag met het samenstelling van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften voor onze cliënten. Daarbij let je op kansen en [...]

Junior belastingadviseur in Amsterdam

Als junior belastingadviseur ontwikkel je je als adviseur en specialist in de volle breedte van het fiscale werkveld. Je komt in aanraking met uiteenlopende cliëntvraagstukken en je houdt [...]
2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties