Junior assistent audit in Amsterdam


Als junior assistent in de controlepraktijk ben je actief met het controleren van de posten van de jaarrekening, betrokken bij de beoordeling van de systemen en processen van de cliënt en help je het team te komen tot verbetervoorstellen. Je leert hierbij alle aspecten van het controlewerk uit te voeren waarbij ook bijzondere opdrachten aan de orde zijn. Je staat al snel in contact met cliënten.

 

Wij bieden een samenwerkingsgerichte en stimulerende werkomgeving. Wij zorgen voor een goede en persoonlijke begeleiding met als doel je vaktechnische kennis en ervaring verder uit te breiden. Uitdagingen en veranderingen zie je als een kans.

Team

Onze vestiging in Amsterdam bestaat uit circa 47 collega’s, waarvan ongeveer 21 in de controlepraktijk werkzaam zijn. De controlewerkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Je werkt in kleine gevarieerde teams dicht bij de cliënt!

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

‘Welkom op Schiphol’ is aan negende editie toe

Voor alweer het negende opeenvolgende jaar organiseert PKF Wallast het evenement Welkom op Schiphol. Tijdens deze feestelijke borrel wil PKF Wallast nieuw ondernemerschap op en rond Schiphol in [...]

Als een kip zonder kop

Zo, in het laatste nummer van het jaar heeft de uitgever een thema gekozen waar je eigenlijk niks mee kan.Wat is dat nou: Grenzeloos ondernemen?

Gesprek met de oorspronkelijke oprichter: A.C. Wallast sr.

PKF Wallast is in 1959 opgericht door de heer Wallast. Geen enkele (huidige) collega heeft het genoegen gehad om met de heer Wallast samen te werken. Wallast sr. [...]