Senior medewerker vakgroep accountancy


Als senior medewerker vakgroep accountancy help jij fundamenteel aan het verbeteren van de kwaliteit van onze accountancypraktijk.

Enerzijds in de rol van toetser en/of opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelaar en anderzijds als kwaliteitsontwikkelaar, voor zowel onze samenstel- als controlepraktijk.

 

In de rol van toetser en/of opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelaar beoordeel je en analyseer je, in samenwerking met andere interne en externe toetsers, controle- en samensteldossiers (zowel voor afgifte van de verklaring, als na afgifte). Naar aanleiding van de bevindingen en in overleg met hoofd vakgroep Accountancy werk je aan vaktechnische memo’s en de implementatie van tool- en templates om deze vervolgens te delen met de praktijk.

Ook kun je verbeteringen van het kwaliteitssysteem aandragen aan ons compliance office. 

 

De belangrijkste werkzaamheden:

  • Je voert tussentijdse toetsingen zoals opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen en toetsingen achteraf uit (peer reviews)

  • Je begeleid en werkt mee binnen een team van medewerkers accountants welke meewerken in het ontwikkelen van kwaliteitsverbeteringen of best practices

  • Je coacht teams om hen te helpen om aan de kwaliteitsnorm te voldoen

Team

 

Deze functie kan op iedere vestiging worden ingevuld. Met zo'n 220 collega's werken wij vanuit onze kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden. Wij zetten ons sinds 1959 op onze eigen wijze in voor onze cliënten;  middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouders, met name nationaal, maar ook internationaal op onze vestigingen in Amsterdam en Delft. Als onderdeel van PKF Internationaal, opereert PKF Wallast binnen een wereldwijd netwerk van ruim 400 kantoren in 150 landen. Een stevige basis dus.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

‘Welkom op Schiphol’ is aan negende editie toe

Voor alweer het negende opeenvolgende jaar organiseert PKF Wallast het evenement Welkom op Schiphol. Tijdens deze feestelijke borrel wil PKF Wallast nieuw ondernemerschap op en rond Schiphol in [...]

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Als een kip zonder kop

Zo, in het laatste nummer van het jaar heeft de uitgever een thema gekozen waar je eigenlijk niks mee kan.Wat is dat nou: Grenzeloos ondernemen?