Teamleider audit in Woerden


In de functie als teamleider audit werk je direct samen met de eindverantwoordelijke accountant. Samen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de verschillende controleteams (inclusief coaching en beoordeling), het coördineren van de werkzaamheden en het afronden van audit opdrachten. Je stelt accountantsverklaringen en managementletters op. Tijdens alle fases van de opdracht ben je veelvuldig in contact met je cliënten. Ook voer je eindbesprekingen.

 

Daarnaast ben je ook betrokken bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten, afstemmen van controlebudgetten en het toezichthouden op deze budgetten. Naast de audit werkzaamheden kun je ook betrokken worden bij bijzondere opdrachten. Denk hierbij aan due dilligence onderzoek, IT-audit en data-analyses.

 

Opdrachten worden uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.

 

Integriteit vinden wij zeer belangrijk. Uitdagingen en veranderingen zie je als een kans.

Team

Onze vestiging in Woerden bestaat op dit moment uit circa 50 collega’s in belastingadvies, accountancy, audit, legal en business valuation. Het audit team bestaat uit 23 collega’s. Binnen deze auditpraktijk werken we nauw samen als team. Opdrachten worden uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten. Het grootste deel van onze cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal. Opdrachten variëren van één week tot zes weken. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega's, klik hier.

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

‘Welkom op Schiphol’ is aan negende editie toe

Voor alweer het negende opeenvolgende jaar organiseert PKF Wallast het evenement Welkom op Schiphol. Tijdens deze feestelijke borrel wil PKF Wallast nieuw ondernemerschap op en rond Schiphol in [...]

Als een kip zonder kop

Zo, in het laatste nummer van het jaar heeft de uitgever een thema gekozen waar je eigenlijk niks mee kan.Wat is dat nou: Grenzeloos ondernemen?

Winnen doe je met een goed team

Brede kennis is uitgangspunt bij PKF Wallast Eén ding heeft in het zestigjarig bestaan van PKF Wallast altijd voorop gestaan: de mensen die er werken. ‘Zonder goed team, [...]