Megan over haar ervaring met PKF Wallast

Hobby’s als het maken van portretten en synchroonzwemmen. Daarnaast heeft ze ook een eigen bedrijf. Maak kennis met onze nieuwe collega Megan de Jong die sinds 1 februari 2021 werkzaam is als corporate recruiter bij PKF Wallast!

Mijn avontuur naar het zoeken naar een goeie baan begon na mijn middelbare school. Ik had toen ervoor gekozen om de opleiding Sport en Beweging te gaan volgen, maar na 1,5 jaar kwam ik er helaas achter dat er met die opleiding niet zoveel baanmogelijkheden zijn. Vervolgens ben ik overgestapt naar de opleiding Toegepaste Psychologie. Het was een goeie stap voor mezelf geweest. Ik heb er mooie tijden aan overgehouden en heb mooie dingen geleerd. Helaas kon ik na mijn studie geen banen vinden in mijn opleidingsgebied waardoor ik ineens in aanraking kwam met recruitment. Dat beviel me zo goed dat ik niet eens terug wilde naar mijn studiegebied.

 

Voor PKF Wallast werkte ik bij een bedrijf waar ik me toch niet echt thuis voelde vandaar dat ik opzoek ging naar een nieuwe baan. Toen ik kennis maakte met PKF Wallast raakte ik gelijk enthousiast. De tekst op de website sprak me zo erg aan dat ik besloot om gelijk te gaan solliciteren. Daarna had ik zulke fijne gesprekken dat ik echt wel doorhad dat ik hier wilde gaan werken. Ik merkte een groot verschil met mijn oude baan en PKF Wallast. Hier had ik gelijk een klik met collega’s ondanks dat het voornamelijk op afstand was. Ook merkte ik dat de werkgever daadwerkelijk het beste wilt voor zijn werknemers. Dat komt tegenwoordig weinig voor. Mijn ervaring met PKF Wallast is dus erg positief ondanks dat ik ben begonnen met werken tijdens de coronaperiode, omdat je voornamelijk nu vanuit huis werkt. Gelukkig had ik mijn eerste werkdag gewoon op kantoor, waar het weliswaar stiller is dan normaal, en was er ook nog is een introductiedag waar ik veel van heb geleerd. Ook de collega’s waarmee ik werk zijn bereid om me te helpen en uitleg te geven waar ik ook veel van leer.

 

Naast het werken bij PKF Wallast heb ik ook nog is enkele hobby’s waar ik mijn tijd mee vul. Een daarvan is het tekenen en schilderen. Vroeger maakte ik ook veel portretten en dat ben ik gaan uitbreiden naar het maken van single line tekeningen.

 

Daarnaast zwem ik al sinds ik elf jaar ben. Niet zomaar zwemmen maar synchroonzwemmen op hoog niveau. Voorheen was ik vrij fanatiek daarin, maar ik moest twee jaar geleden stoppen, omdat ik fulltime begon te werken. Vorig jaar ben ik weer daarmee begonnen, maar helaas vanwege corona nu ook iets minder.

 

Tot slot heb ik ook m’n eigen webshop waar ik milieuvriendelijke verzorgingsproducten verkoop. Eigenlijk alles voor in de badkamer. Mijn eigen bedrijf combineren met het werken bij PKF Wallast lukt prima. Aan mijn bedrijf werk ik voornamelijk in de weekenden en avonden.

 

 

Een tip die ik toekomstige sollicitanten wil meegegeven? Probeer met zoveel mogelijk collega’s te spreken. Luister naar hun verhalen en ervaringen!

Sarah Belkadi haar eerste werkweek

Maak kennis met onze nieuwe audit collega: Sarah Belkadi! Vandaag hebben wij Sarah gevraagd om haar verhaal te vertellen. Wie is Sarah? Hoe is ze bij PKF Wallast [...]

Hardlopen voor Stichting Ushersyndroom

Elmer van Lienen, werkzaam als adviseur in Amsterdam, doet voor het eerst iets wat hij nooit heeft gedaan. Hardlopen voor het goede doel. Dat doet hij met één [...]

Stefaan werkt als vrijwilliger bij Madurodam en Opera2Day

Stefaan Rodts, CEO van PKF Wallast, zet zich naast zijn werk bij PKF Wallast ook in als vrijwilliger bij Stichting Madurodam en Opera2Day.
2022 2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties