Bedrijfsjurist


Je ontwikkelt je als medior bedrijfsjurist in de volle breedte van het vak (ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht). In de functie van medior bedrijfsjurist stel je adviezen en contracten op ten behoeve van onze cliënten en beoordeel je juridische documenten. Verder werk je mee aan (ontslag)procedures en transacties in de M&A-praktijk. 

 

We hebben een juridische vakgroep die over de vestigingen heen werkt. Zowel als junior, medior als senior bedrijfsjurist kun je een rol spelen in de ontwikkeling van vakkennis en techniek.

 

Als bedrijfsjurist werk je nauw samen met onze accountants en fiscalisten op de vestiging, maar ook met de bedrijfsjuristen op onze andere vestigingen. De werksfeer binnen PKF Wallast is informeel, maar tegelijkertijd ook professioneel.

 

Team

Onze Legal afdeling bestaat uit 7 medewerkers. Zij werken allen samen over de vestigingen heen. Er is een mooie verdeling van ervaren en minder ervaren collega's. Iedere bedrijfsjurist krijgt binnen onze groeiende organisatie ruimte om te leren en te ondernemen. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega's, klik hier.

 

 

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Dagboek van een recruiter

Tim van Pelt, al drie jaar werkzaam bij PKF Wallast als recruiter, neemt jullie mee in zijn werkdag in coronatijd! 

Thomas Oppe bouwt een school in Ghana!

Thomas Oppe, ICT medewerker sinds 2019, zet zich sinds kort in als projectleider voor het goede doel: The Next Smile. Zijn taak? Een school bouwen in Ghana!

Megan over haar ervaring met PKF Wallast

Hobby’s als het maken van portretten en synchroonzwemmen. Daarnaast heeft ze ook een eigen bedrijf. Maak kennis met onze nieuwe collega Megan de Jong die sinds 1 februari [...]