Junior bedrijfsjurist in Delft


Als junior bedrijfsjurist bij PKF Wallast ontwikkel je je in de volle breedte van het vak (ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht). In deze functie stel je adviezen en contracten ten behoeve van onze cliënten op en beoordeel je juridische documenten. Je analyseert vraagstukken en verzamelt benodigde informatie en jurisprudentie. Verder assisteer je de senior bedrijfsjuristen bij diverse werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van procedures en transacties.

 

We hebben een juridische vakgroep die over de vestigingen heen werkt. Zowel als junior, medior als senior bedrijfsjurist kun je een rol spelen in de ontwikkeling van vakkennis en techniek.

 

Als bedrijfsjurist werk je nauw samen met onze accountants en fiscalisten op de vestiging, maar ook met de bedrijfsjuristen op onze andere vestigingen. De werksfeer binnen PKF Wallast is informeel, maar tegelijkertijd ook professioneel.

 

Team

Onze Legal afdeling bestaat uit 7 medewerkers. Zij werken allen samen over de vestigingen heen. Er is een mooie verdeling van ervaren en minder ervaren collega's. Iedere bedrijfsjurist krijgt binnen onze groeiende organisatie ruimte om te leren en te ondernemen.

 

 

Wij zijn een Great Place To Work - Certified 2020/2021!

Wij zijn trots door onze collega’s en door ons werkgeversbeleid erkent te zijn als Great Place to Work! Voor meer informatie klik hier.

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Podcast: #1 Werken bij PKF Wallast - Onze recruiters

PKF Wallast is een accountant- en adviesorganisatie met kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden. In deze podcast leer je ons een beetje kennen. Twee collega's stellen elkaar [...]

Maak kennis met onze nieuwe collega Hugo Lamens

Sinds januari 2022 heb ik het roer weer om gegooid van Brabant naar Rotterdam. Mijn roots liggen in de accountancy in het Rotterdamse en ik kreeg bij PKF [...]

Sarah Belkadi haar eerste werkweek

Maak kennis met onze nieuwe audit collega: Sarah Belkadi! Vandaag hebben wij Sarah gevraagd om haar verhaal te vertellen. Wie is Sarah? Hoe is ze bij PKF Wallast [...]