Junior bedrijfsjurist


Als junior bedrijfsjurist bij PKF Wallast ontwikkel je je in de volle breedte van het vak (ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht). In deze functie stel je adviezen en contracten ten behoeve van onze cliënten op en beoordeel je juridische documenten. Je analyseert vraagstukken en verzamelt benodigde informatie en jurisprudentie. Verder assisteer je de senior bedrijfsjuristen bij diverse werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van procedures en transacties.

 

We hebben een juridische vakgroep die over de vestigingen heen werkt. Zowel als junior, medior als senior bedrijfsjurist kun je een rol spelen in de ontwikkeling van vakkennis en techniek.

 

Als bedrijfsjurist werk je nauw samen met onze accountants en fiscalisten op de vestiging, maar ook met de bedrijfsjuristen op onze andere vestigingen. De werksfeer binnen PKF Wallast is informeel, maar tegelijkertijd ook professioneel.

 

Team

Onze Legal afdeling bestaat uit 7 medewerkers. Zij werken allen samen over de vestigingen heen. Er is een mooie verdeling van ervaren en minder ervaren collega's. Iedere bedrijfsjurist krijgt binnen onze groeiende organisatie ruimte om te leren en te ondernemen.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Vragen staat vrij, graag zelfs!

"Als junior word je uitgedaagd kritisch te zijn en vooral heel veel te vragen. Bij iedereen staat de deur open en je kunt bij alle disciplines terecht voor extra [...]

Ik heb me snel kunnen ontwikkelen tot een compleet juridisch adviseur

"In de afgelopen jaren heb ik mij binnen PKF Wallast snel kunnen ontwikkelen. Dit komt met name door de open en goede sfeer tussen collega's, de korte lijnen [...]