Senior bedrijfsjurist


Voor onze cliënten bereid je zelfstandig complexe adviezen en juridische documenten voor. Je voert procedures en begeleidt transacties,vaak in samenwerking met een junior en/of medior-bedrijfsjurist en een fiscalist of accountant. Het beoordelen van externe juridische documenten hoort ook bij jouw werk. Je werkt nauw samen met de relatiemanagers en zo herken je in het werk juridische mogelijkheden en kansen in fiscale advisering en vice versa. Ook vervul je een belangrijke rol in de opleiding en begeleiding van junior en/of medior- bedrijfsjuristen.

 

We hebben een juridische vakgroep die over de vestigingen heen werkt. Zowel als junior, medior als senior bedrijfsjurist kun je een rol spelen in de ontwikkeling van vakkennis en techniek.

 

Als bedrijfsjurist werk je nauw samen met onze accountants en fiscalisten op de vestiging, maar ook met de bedrijfsjuristen op onze andere vestigingen. De werksfeer binnen PKF Wallast is informeel, maar tegelijkertijd ook professioneel.

Team

Onze Legal afdeling bestaat uit 7 medewerkers. Zij werken allen samen over de vestigingen heen. Er is een mooie verdeling van ervaren en minder ervaren collega's. Iedere bedrijfsjurist krijgt binnen onze groeiende organisatie ruimte om te leren en te ondernemen.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Vragen staat vrij, graag zelfs!

"Als junior word je uitgedaagd kritisch te zijn en vooral heel veel te vragen. Bij iedereen staat de deur open en je kunt bij alle disciplines terecht voor extra [...]

Ik heb me snel kunnen ontwikkelen tot een compleet juridisch adviseur

"In de afgelopen jaren heb ik mij binnen PKF Wallast snel kunnen ontwikkelen. Dit komt met name door de open en goede sfeer tussen collega's, de korte lijnen [...]