Ik heb me snel kunnen ontwikkelen tot een compleet juridisch adviseur

 

In de afgelopen jaren heb ik mij binnen PKF Wallast snel kunnen ontwikkelen. Dit komt  met name door de open en goede sfeer tussen collega's, de korte lijnen en het  uitdagende en diverse werk. In mijn werk word ik constant geprikkeld om verder te kijken dan mijn eigen vakgebied.  

 

 

MEER OVER WENDY

Legal

Onze cliënten hebben bijna dagelijks te maken met allerhande juridische kwesties. Als bedrijfsjurist bij ons geef je de cliënten hoogwaardige en praktijkgerichte ondersteuning. Je bereidt complexe adviezen en juridische documenten voor, je voert procedures en begeleid transacties, vaak in samenwerking met een collega. Gewapend met flexibiliteit en een ’no-nonsense-aanpak‘ ga jij samen met de cliënt op zoek naar de juridische oplossingen die zowel ’to the point‘ zijn als op maat voor de onderneming. Geen ellenlange wetenschappelijke juridische verhalen maar praktisch. Denk aan het opstellen van een duidelijke geldleningsovereenkomst of heldere algemene voorwaarden. Door de nauwe samenwerking met onze fiscalisten en accountants ben jij als geen ander in staat om bedrijfseconomische en belastingtechnische aspecten bij de vraagstukken van de cliënt te betrekken.

 

 

Junior bedrijfsjurist in Delft

Als junior bedrijfsjurist bij PKF Wallast ontwikkel je je in de volle breedte van het vak (ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht). In deze functie stel je adviezen en contracten ten behoeve [...]