Maak kennis met onze nieuwe collega Hugo Lamens

Sinds januari 2022 heb ik het roer weer om gegooid van Brabant naar Rotterdam. Mijn roots liggen in de accountancy in het Rotterdamse en ik kreeg bij PKF de kans om weer vanuit het Rotterdamse te gaan werken. Ik hou van een dynamische praktijk en deze heb ik bij PKF Wallast gevonden.

Mijn naam is Hugo Lamens, 37 jaar, accountant AA en manager accountancy bij PKF Wallast met als standplaats Rotterdam.

Mijn liefde voor de accountancy is grensoverschrijdend en ben actief in de internationale praktijk van PKF en ik zie de toegevoegde waarde van het netwerk als een pré! Ik hou ervan om met de wereld in contact te staan en vind het leuk om te zien hoe collega’s in andere landen werken en hoe men daar met waardering en verslaggeving omgaat. In mijn praktijk gaat het dan ook vaak over wat grotere structuren waarvan mijn verslaggevingshart sneller gaat kloppen! Daarbij is het extra leuk dat ik het gevoel heb dat binnen PKF Wallast de vestigingsmuren meer en meer aan het verdwijnen zijn. Ik werk namelijk over de vestigingen heen en leer ik dus mijn collega’s van de andere 3 PKF kantoren in Nederland ook goed kennen.

 

Eén van mijn hobby’s is reizen en hiermee maak ik zo een mooie waardevolle connectie tussen mijn werk en privé! Verder vind ik mijn work-life balance erg belangrijk als vader van een jong gezin.

 

Voordat ik mijn carrière bij PKF begonnen ben, heb ik reeds 15,5 jaar mijn werkzaamheden uitgevoerd bij BDO, DRV en ESJ Financial Engineering. De voornaamste reden voor mijn overstap naar PKF Wallast was de praktijk die mij geboden is. Ik vind het belangrijk om voldoende uitdaging te vinden in mijn werk, een goede work-life balance, leuke collega’s en dit vind ik op dit moment bij PKF Wallast. Daarnaast heeft PKF Wallast het internationale netwerk waar ik als Accountant met een focus op de internationale praktijk veel waarde aan hecht.

 

Ben je benieuwd naar mijn inspirerende werkomgeving en toe aan een nieuwe uitdaging in de accountancy? Kom dan gerust een keer langs voor een goed gesprek bij een werkgever met een ‘great place to work’ certificaat!

Maak kennis met onze nieuwe collega Hugo Lamens

Sinds januari 2022 heb ik het roer weer om gegooid van Brabant naar Rotterdam. Mijn roots liggen in de accountancy in het Rotterdamse en ik kreeg bij PKF [...]

Sarah Belkadi haar eerste werkweek

Maak kennis met onze nieuwe audit collega: Sarah Belkadi! Vandaag hebben wij Sarah gevraagd om haar verhaal te vertellen. Wie is Sarah? Hoe is ze bij PKF Wallast [...]

Hardlopen voor Stichting Ushersyndroom

Elmer van Lienen, werkzaam als adviseur in Amsterdam, doet voor het eerst iets wat hij nooit heeft gedaan. Hardlopen voor het goede doel. Dat doet hij met één [...]
2022 2021 2020 2019 2018 2017
 

Gerelateerde publicaties