Professional

 

 

 

Overstap

We realiseren ons dat het altijd even wennen is in een nieuwe omgeving. We nemen de tijd om je de werkwijze eigen te maken en om een goede samenwerking te vinden. Bij je start staat een collega je bij om je wegwijs te maken in alle aspecten van het werk en onze organisatie. Jouw kennis en ervaring werpen snel zijn vruchten af. 

 

Veel bewegingsvrijheid

Wanneer we weten wat we aan elkaar hebben, is er echt veel mogelijk. We zijn geen hiërarchisch ingestelde organisatie en ook zit je niet vast in je functieomschrijving.

 

Je waardevolle werkervaring helpt ons verder. Wij staan open voor je goede ideeën en suggesties. Dat kan werkinhoudelijk zijn maar je kan ook meedenken op andere gebieden.

 

Talent management

We zien naast de vakinhoudelijke ontwikkeling twee andere groeilijnen op het gebied van (persoonlijke) leiderschap en ondernemerschap. Afhankelijk van je werkervaring dagen we je hierin steeds meer uit. Natuurlijk kijken we wel wat bij je past, maar vinden het ook belangrijk dat één ieder een basis hiervoor legt. Coachend of wel mature leidinggeven is een pijler van onze HR visie.