HR Manager in Delft


Als HR Manager bij PKF Wallast heb je een veelzijdig takenpakket binnen een dynamische organisatie. De basis van HR is goed op orde zoals de digitale administratieve processen voor in-, door- en uitstroom, verzuimbegeleiding, loopbaansystematiek met functie (-waardering) en performance management cyclus, goed lopende HR Office en processen, zo ook voor bijvoorbeeld het medewerker onderzoek en upward feedback systeem.

 

In deze rol gaat je aandacht uit naar advisering van ons management (vestigingen en business lines), bijdragen aan veranderingsprocessen zoals bijvoorbeeld voor leiderschap, diversiteit & inclusie en opleiding, coaching & ontwikkeling. Ook ben je een informeel vertrouwenspersoon voor wat meer seniore collega’s. Je bent het aanspreekpunt voor vaardigheidstrainingen en je ontwikkelt met externe partijen ons soft skills curriculum voor alle disciplines binnen onze organisatie.

 

Al met al een superleuke uitdaging om vanuit HR een toegevoegde waarde te leveren. Nieuwe ideeën met een pragmatische uitvoering worden hoog gewaardeerd. De verwachting is dat je nieuwe activiteiten initieert en deze implementeert tot in de finesses door een projectmatige aanpak en coördinatie over de stafonderdelen heen. Je bent sparringpartner voor de Raad van Bestuur – werkt nauw samen met onze  CEO en het management. Je gaat nauw betrokken zijn bij ons toekomstig OR.

 

Wij zoeken een HR Manager met ervaring in de zakelijke dienstverlening met een bedrijfsmatige attitude en een moderne visie op HR. Een stevige sparringpartner die de toegevoegde waarde van HR laat zien, proactief adviseert en in staat is zelfstandig zaken te signaleren en op te pakken en te implementeren.

Team

Je komt te werken op de stafafdeling in Delft. Het HR team bestaat op het moment uit twee HR officers en drie recruiters. Als Manager HR ben je een actief sparringpartner voor het recruitment team en vervul je een belangrijke rol in het aansturen van de HR Office (processen) en het up-to-date houden van de arbeidsvoorwaarden en personeelsregelingen. 

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Bedrijfsdiner met studievereniging In Duplo

Wij kijken terug op een gezellig bedrijfsdiner met studenten van studievereniging In Duplo. Leuke gesprekken en heerlijk eten!

Delft verdient Mooi Weer Spelen

Waarom een commercieel bedrijf met vier kantoren – in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden – al 14 jaar partner is van internationaal straattheaterfestival Mooi Weer Spelen? “Het is [...]