HR Officer in Delft


Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode van februari – augustus 2020 op zoek naar een tijdelijke HR Officer (voorkeur 40 uur) waarbij je bij ons komt werken op basis van een tijdelijk contract.

 

Jouw uitdaging ligt in het uitvoeren van de operationele HR processen. Je weet prima je eigen werk te organiseren, je ziet verbeterpunten en gaat daarmee aan de slag. Zo staat de uitrol van Profit (AFAS) op de agenda en ga je daarmee processen stroomlijnen.

 

 Als HR Officer heb je een breed en veelzijdig takenpakket. In deze zelfstandige functie ben je eerste aanspreekpunt voor HR informatie, arbeidsvoorwaarden en de uitvoering van de operationele HR processen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om licht advieswerk op te pakken. Wij zijn een organisatie met gedreven professionals waarbij ons servicemodel hoog is en gericht op een persoonlijke aanpak.

 

Je hebt veel contacten met medewerkers, vestigingsleiders en management assistenten voor de uitvoering van de arbeidsvoorwaarden en HR regelingen op de vestigingen. Je verzorgt de personeelsadministratie en stemt hiervoor af met de salarisadministratie, automatisering en juridische zaken. Ook valt de afstemming over lease met medewerkers en leasemaatschappijen onder je verantwoordelijkheid. Je werkt gestructureerd maar kan je ook aanpassen aan veranderende situaties.

Team

Je werkt samen met de HR Manager, Corporate Recruiter en Adviseur Marketing & Communicatie voor Campus Recruitment op onze stafafdeling in Delft. Met ieder een eigen primaire focus zijn we samen sterk en bouwen wij aan de professionalisering van HR.

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Delft verdient Mooi Weer Spelen

Waarom een commercieel bedrijf met vier kantoren – in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden – al 14 jaar partner is van internationaal straattheaterfestival Mooi Weer Spelen? “Het is [...]

Gesprek met de oorspronkelijke oprichter: A.C. Wallast sr.

PKF Wallast is in 1959 opgericht door de heer Wallast. Geen enkele (huidige) collega heeft het genoegen gehad om met de heer Wallast samen te werken. Wallast sr. [...]

Video zeiluitje mei 2019

Afgelopen donderdag 23 mei vierden we het jubileum van enkele collega's van de vestiging in Delft. We hebben heerlijk gezeild en sloep gevaren op de Reeuwijkse plassen, bekijk [...]