ICT Supportmedewerker in Delft


In de functie van ICT Supportmedewerker ben  je werkzaam op de afdeling Automatisering waar je 1e-lijnsvragen en problemen zelfstandig oplost.  Je bent verantwoordelijk voor het installeren en implementeren van hard- en software op de werkplekken. Verder los je computer- en netwerk gerelateerde problemen op en lever je support aan de medewerkers op het gebied van ICT-zaken (helpdesk-functie). Tevens ondersteun je de systeembeheerders en monitor je de status van systemen en kritische beheersprocessen.

 

Team

Je komt te werken op de stafafdeling in Delft. Deze afdeling bestaat op het moment uit 18 medewerkers. De ICT afdeling bestaat uit 5 medewerkers automatisering en één ICT Manager. Je hebt bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden veel contact met jouw directe ICT collega’s, maar ook met alle gebruikers binnen onze organisatie.

 

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Bedrijfsdiner met studievereniging In Duplo

Wij kijken terug op een gezellig bedrijfsdiner met studenten van studievereniging In Duplo. Leuke gesprekken en heerlijk eten!

Delft verdient Mooi Weer Spelen

Waarom een commercieel bedrijf met vier kantoren – in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden – al 14 jaar partner is van internationaal straattheaterfestival Mooi Weer Spelen? “Het is [...]