Medewerker compliance in Delft


In de functie van Medewerker compliance ga je aan de slag met het beoordelen van aangeleverde cliënttoetsingsdossiers. Als expert beoordeel je risico’s en formuleer je adviezen aan het bestuur over het accepteren of voortzetten van cliëntrelaties. Daarnaast werk je vanuit jouw eigen vakgebied aan interne projecten samen met jouw collega’s. Ook ondersteun je de compliance officer bij diverse monitoringswerkzaamheden.

 

Wij vinden het ontwikkelen en delen van kennis met elkaar belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies en voorlichtingsbijeenkomsten op het gebied van kwaliteitsbeleid en kwaliteitsbeheersing. Deze bijeenkomsten ga jij samen met collega’s organiseren en presenteren. Je zal je daarom ook bezighouden met het volgen van actuele ontwikkelingen op het gebied van compliance.

 

Daarnaast is integriteit ook één van jouw competenties. Zo zie je uitdagingen en veranderingen als kans en niet als obstakel.

 

Team

Je komt te werken bij het Compliance Team op het kantoor in Delft samen met twee Accountants en drie Bedrijfsjuristen. Op de stafafdeling zijn in totaal zo’n 20 mensen actief in onder andere ICT, Marketing, Legal, Compliance, HR, Recruitment en Finance.

 

 

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Bedrijfsdiner met studievereniging In Duplo

Wij kijken terug op een gezellig bedrijfsdiner met studenten van studievereniging In Duplo. Leuke gesprekken en heerlijk eten!

Delft verdient Mooi Weer Spelen

Waarom een commercieel bedrijf met vier kantoren – in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden – al 14 jaar partner is van internationaal straattheaterfestival Mooi Weer Spelen? “Het is [...]