Recruiter in Delft


Als recruiter bij PKF Wallast ga je helpen in de zoektocht naar goed personeel. Je hebt veel contacten zowel in- als extern; je schakelt met vestigingsleiders, kandidaten en andere collega's. Wij staan voor een persoonlijke benadering en willen graag (langdurig) contact onderhouden met kandidaten in de markt.

 

Het coördineren van de contacten met ervaren professionals houdt in dat wij talenten in de markt (willen) volgen en contact met ze onderhouden. Dit kunnen contacten zijn (vanuit het netwerk) van collega’s die mede ook door collega’s worden onderhouden. Daarnaast vind je zelf ook nieuwe kandidaten door deze te zoeken via verschillende kanalen en onderhoud je deze contacten actief.

 

Verder kan je je bezig gaan houden met marketing activiteiten, zoals het onderhouden van de werken bij website, campus recruitment en het schrijven van vacatureteksten.

Team

Je komt te werken op de staf afdeling in Delft met circa 20 collega’s. Op deze afdeling zit onder andere HR, ICT, financiële administratie, Legal en compliance. Je werkt vooral samen met de Corporate Recruiter die je ook wegwijs maakt binnen het werk en de organisatie.

 

 

 

Wij zijn een Great Place To Work - Certified 2020/2021!

Wij zijn trots door onze collega’s en door ons werkgeversbeleid erkent te zijn als Great Place to Work! Voor meer informatie klik hier.

 

Solliciteer direct:

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

Daniëlle van der Kooi over het zijn van een participatieouder

Volle gangen met kinderen die gierend en brullend naar hun lokaal toe stormen. Gelach uit een klaslokaal en zwetende leerlingen tijdens gym. Dat klinkt niet onbekend voor Daniëlle [...]

Wij zijn een Great Place To Work!

Wij voldoen aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place To Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. [...]

Stefan van Riezen over zijn ruige hobby

Stefan van Riezen is sinds 28 april 2020 werkzaam als adviseur bij PKF Wallast in Rotterdam. Naast zijn werk bij ons, speelt Stefan al acht jaar fanatiek rugby.