Student

Benieuwd of werken bij ons iets voor jou is? Of ons beter leren kennen? Er zijn verschillende mogelijkheden tijdens je studie.

 

Werkstudentschap

Je gaat naast je studie aan de slag in de dagelijkse praktijk. Je doet relevante werkervaring op en proeft de sfeer bij ons. Je begeleider staat je bij met raad en daad.

 

Stage

Je stage is de manier om erachter te komen wat het werk inhoudt. Een stageplek kan variëren van één tot enkele dagen in de week gedurende een aantal maanden. In overleg is bij ons veel mogelijk.

 

Scriptie en afstuderen

Wij zorgen voor een goede begeleiding tijdens je afstuderen. Een pluspunt is dat je het werk in je vakgebied van dichtbij meemaakt. Natuurlijk ga je mee naar cliënten! En.... bij een klik, kan je na het afstuderen direct bij ons aan de slag.

Evenementen

We zijn een bekende van verschillende studieverenigingen en hopen je daar tegen te komen. Ook doen we mee aan open dagen bij verschillende opleidingen. 

 

Meer weten? 

E-mail of bel ons om te kijken wat er mogelijk is. Vrijblijvend een dag meelopen kan altijd.

 

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Open dag Bachelor of Science in Accountancy op Nyenrode

Natuurlijk waren wij aanwezig op de eerste open dag van Nyenrode van dit jaar. Naast het bezoeken van een proefcollege of workshop kregen de aankomende studenten ook de [...]

Fiscale bedrijvendag 2019 Christiaanse taxateur

Wij nemen deel aan de Fiscale bedrijvendag, georganiseerd op 15 februari 2019 door Christiaanse Taxateur.