Secretaresse in Delft


Als secretaresse op ons kantoor in Delft ondersteun je een aantal relatiemanagers in hun dagelijks werk. Het gaat om alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals het verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie, agendabeheer, up-to-date houden van het cliëntenbestand, bijhouden van deadlines en archiveringswerkzaamheden. Daarbij is het belangrijk om effectief en doelgericht conform richtlijnen en werkafspraken te werken. Je werkt graag pro-actief. 


Team

Onze vestiging in Delft bestaat uit circa 75 medewerkers. Je komt te werken in een gezellig team van 9 collega’s van de support staf. Je wordt tijdens je dagelijkse werkzaamheden aangestuurd door de Management Assistentes en werkt samen met de andere secretaresses. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega's, klik hier.

 

 

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Bedrijfsdiner met studievereniging In Duplo

Wij kijken terug op een gezellig bedrijfsdiner met studenten van studievereniging In Duplo. Leuke gesprekken en heerlijk eten!

Delft verdient Mooi Weer Spelen

Waarom een commercieel bedrijf met vier kantoren – in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden – al 14 jaar partner is van internationaal straattheaterfestival Mooi Weer Spelen? “Het is [...]