Secretaresse in Rotterdam


Het optimaal ontzorgen van onze adviseurs, dat is waar jij als secretaresse bij PKF Wallast elke dag aan bijdraagt. Zie jij jezelf met jouw ervaring, proactieve instelling en klantgerichte karakter ervoor zorgen dat voor en achter de schermen alle zaken soepel verlopen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

 

Wij zijn op onze vestiging Rotterdam namelijk op zoek naar jouw hulp! Naast het aannemen van telefoontjes, agendaplanning en organiseren van bijeenkomsten, ga jij je ook bezig houden met het optimaliseren van de huidige processen. Verloopt alles soepel, of zou het hier en daar toch nog wat efficiënter kunnen? Naast de ondersteunende werkzaamheden fungeer je ook als aanspreekpunt voor cliënten en weet je overal een positieve draai aan te geven. In deze rol zal je op onze vestiging Rotterdam komen te werken en kan het ook zo zijn dat je wel eens in Delft werkt. 

 

Ben je op zoek naar een functie waar je niet alleen de adviseurs ondersteunt, maar ook invloed hebt op de huidige processen en echt een verschil kan maken? Solliciteer dan gauw!


Team

Onze vestiging in Rotterdam bestaat uit ongeveer 44 medewerkers. Je komt te werken in een gezellig team van 12 collega’s van de support staf. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega's, klik hier.

 

 

Wij zijn een Great Place To Work - Certified 2021/2022!

We zijn voor het tweede jaar op rij door het bedrijf Great Place To Work (GPTW) Nederland gecertificeerd. GPTW onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er voldaan is aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen de titel ‘Great Place To Work Certified’ dragen. In het onderzoek springt de familiecultuur, kameraadschap, jezelf kunnen zijn en eerlijke behandeling van PKF Wallast eruit. We zijn zeer trots op dit resultaat maar zien ook nog volop mogelijkheden om continu te verbeteren en samen verder te bouwen aan PKF Wallast.

 

UPLOAD HIER JE CV
UPLOAD HIER JE MOTIVATIE

De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur

Afgelopen 14 februari hebben wij deelgenomen aan De Fiscale Bedrijvendag van studievereniging Christiaanse Taxateur in De Kuip Rotterdam. Het thema van dit jaar was staatssteun met als zinsspreuk ‘State aid: [...]

Bedrijfsdiner met studievereniging In Duplo

Wij kijken terug op een gezellig bedrijfsdiner met studenten van studievereniging In Duplo. Leuke gesprekken en heerlijk eten!

Gesprek met de oorspronkelijke oprichter: A.C. Wallast sr.

PKF Wallast is in 1959 opgericht door de heer Wallast. Geen enkele (huidige) collega heeft het genoegen gehad om met de heer Wallast samen te werken. Wallast sr. [...]