Onze organisatie

 

Wij zijn van origine een advieskantoor, circa 50% van onze dienstverlening bestaat uit advisering. Wij hebben ook onze sporen verdiend in de andere vakgebieden. Wij zien onszelf als ‘gespecialiseerde generalisten’. Wij hebben een wijde, multidisciplinaire blik over het financiële, fiscale en juridische speelveld.

 

Onze cultuur is informeel, maar ons klimaat professioneel. Bij ons mag je zijn wie je bent en mag je jouw grijze (mantel)pak thuislaten. Wij stimuleren iedereen om te doen waar hun passie ligt en dit te reflecteren in hun werk. Wij omarmen diversiteit en hebben respect voor individuele en culturele verschillen. 

 

In juridisch opzicht vormen wij een maatschap waarbij alle maten werkzaam zijn als adviseur of accountant. De Raad van Bestuur bestaat uit Stefaan Rodts en Arjan Buurman. Vanuit Delft is er support aan de Raad van Bestuur en alle vestigingen op het gebied van: Finance, ICT, Compliance, Juridische zaken, HR en Marketing & Communicatie.

 

Beleidsdagen

Elk jaar organiseren wij beleidsdagen waarin iedereen kan meedenken over de beleidsdoelstellingen van de organisatie. Zo was afgelopen jaar het thema  ‘de toekomst van werk’; de ontwikkelingen en trends en de vertaling daarvan naar onze organisatie. Denk aan goed werkgeverschap en wat belangrijkste taken zijn van leiders in deze tijd. Wij werden bijgestaan door twee (inter)nationale deskundigen. Bekijk hier een sfeerimpressie van de beleidsdagen 2018.

 

Family tree

Wij horen regelmatig van onze collega's dat PKF Wallast één grote familie is. Naast alle vestigingen in Nederland zijn wij ook onderdeel van een nog grotere familie, namelijk PKF International limited. Dit wereldwijde netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren heeft een verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving.

 

Met kantoren in 440 steden in 150 landen en verspreid over vijf continenten zijn wij gespecialiseerd in hoge kwaliteit auditing, accounting, belastingadvies en bedrijfseconomische advisering aan internationale en nationale bedrijven in al onze markten.