Sarah Belkadi haar eerste werkweek

Maak kennis met onze nieuwe audit collega: Sarah Belkadi! Vandaag hebben wij Sarah gevraagd om haar verhaal te vertellen. Wie is Sarah? Hoe is ze bij PKF Wallast terecht gekomen? En hoe is haar eerste werkweek verlopen? Lees vooral verder om antwoord op deze vragen te krijgen!

“Een fijn gevoel om te weten dat PKF Wallast vertrouwen in me heeft”

Sarah Belkadi is 24 jaar oud en woont in Amsterdam. Zij is afgestudeerd aan de opleiding Finance en Control aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel volgt zij een premaster aan de Nyenrode Universiteit. Verder zijn haar hobby’s met vrienden naar de film gaan, shoppen en lekker een drankje ergens doen.

Haar zoektocht naar een baan begon tijdens de laatste fase van haar studie. Sarah had toen een bijbaan bij de Albert Heijn, maar toen ze bijna afstudeerde en bezig was met het zoeken naar een premaster begon ze na te denken over wat ze precies wilde gaan doen in de toekomst. Ze kwam tot de conclusie dat ze er echt aan toe was om een eerste stap te zetten in haar carrière. Samen met een collega waarmee ze destijds bij de Albert Heijn werkte, zijn ze naar de bedrijvenmarkt geweest om te kijken naar de baanmogelijkheden. Daar maakte ze kennis met PKF Wallast. PKF Wallast had die dag zo een goede indruk achtergelaten dat Sarah ze gelijk op haar lijstje had gezet. Haar collega was ook enthousiast dat hij kort na de bedrijvenmarkt gelijk startte bij PKF Wallast. Zij zelf was nog steeds aan het uitvogelen wat ze precies wilde doen en wat voor keuzes ze wilde gaan maken. Haar collega die inmiddels al was gestart bij PKF Wallast overtuigde haar ervan om gewoon te solliciteren. Hij zag haar heel erg passen binnen het bedrijf. Ook noemde hij dingen op over PKF Wallast, zoals de werk- en privébalans en hoe erg ze rekening houden met studenten. Dat laatste merkte ze ook op, omdat haar collega bijvoorbeeld tijdens zijn tentamens vrij kreeg van werk. Dat was toen voor Sarah echt meer dan genoeg om te weten dat PKF Wallast wel echt de plek is waar ze wilde komen werken. Het toffe is ook dat haar sollicitatieproces heel snel is gegaan. Omdat ze via haar collega binnen was gekomen, kon ze gelijk ook op gesprek gekomen en diezelfde dag nog had Sarah een contract gekregen.

Dan komen we aan bij Sarah haar eerste werkdag. In het kort: ze voelde zich gelijk thuis. “Ik ben heel goed ontvangen en iedereen wist ook van mijn komst af. Ik kreeg gelijk mijn laptop en spullen,” aldus Sarah. Ondanks dat ze op de audit afdeling werkt, heeft ze ook contact gehad met allemaal andere afdelingen. “De collega’s zijn allemaal heel open en iedereen nam zijn tijd om zich voor te stellen en me op mijn gemak te stellen. Ik wist na de eerste dag eigenlijk echt al dat ik de juiste keuze heb gemaakt,” vertelt Sarah. Wat ze ook heel fijn vond is dat ze op haar eerste werkdag gelijk een taak toegewezen kreeg: “Een fijn gevoel om te weten dat PKF Wallast vertrouwen in me heeft.”

Een laatste tip die ze studenten/afgestuurde wil meegeven is kijk echt verder naar baanmogelijkheden en ga vooral naar de bedrijvenmarkt!  

Collega van Sarah worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Audit

Op onze audit & assurance afdeling controleer je de financiële verantwoording van ons zeer gevarieerde cliëntportefeuille. Dit doe je veelal in kleine team, meestal op locatie bij de cliënt. Onze portefeuille bestaat voornamelijk uit profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.