Van junior- naar medior adviseur binnen anderhalf jaar

Mijn naam is Dennis Sweere, ik ben sinds 1 september  2021 werkzaam bij PKF Wallast in Woerden. Na afronding van mijn master fiscale economie in Tilburg ben ik begonnen als junior adviseur en na een leerzame eerste (bijna) anderhalf jaar ben ik sinds 1 januari 2023 medior adviseur.

Werken bij PKF Wallast past met name goed bij mij door de diversiteit van het werk – op één dag sla ik altijd meerdere belastingwetten open – en daarnaast de nodige vakinhoudelijke uitdaging. Het is mooi om als startende fiscalist direct bij te dragen aan het leveren van kwalitatief hoogstaand advies aan onze cliënten. Hierbij krijg je alle ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, maar is er uiteraard altijd de mogelijkheid om terug te vallen op collega’s met meer ervaring.

“Werken bij PKF Wallast past met name goed bij mij door de diversiteit van het werk.

Een mooi voorbeeld hiervan is een bespreking van een advies met een cliënt, samen met een meer ervaren collega: Jij bent degene die de uitkomsten van het advies presenteert, waarbij je collega aanvult waar nodig. Het leuke hiervan is dat die cliënt jou vervolgens ook weet te vinden, waardoor je al vroeg in je carrière begint met het opbouwen van een cliëntrelatie. Brede advisering staat centraal, dit maakt PKF Wallast uniek en onderscheidend en biedt startende fiscalisten de mogelijkheid om zich op alle facetten van de fiscaliteit te ontwikkelen. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om je specifiek op bepaalde vakgebieden te richten en wordt dit ook gestimuleerd.

Naast vakinhoudelijk plezier biedt PKF Wallast meer: Mede door de – relatief beperkte – omvang van de organisatie is er fijn contact met collega’s. Er wordt veel georganiseerd, zo is er maandelijks een kantoorborrel, zijn er jaarlijks meerdere uitjes en gaan we met de vestiging Woerden in juni een weekend naar Praag! Daarnaast weten collega’s elkaar ook buiten werktijd te vinden om bijvoorbeeld motor te rijden en te squashen.

Dennis Sweere
Adviseur

Dennis is sinds september 2021 werkzaam bij PKF Wallast en houdt zich bezig met het opstellen en voorbereiden van uiteenlopende fiscale adviezen en diverse fiscale aangiften.

Heeft u vragen over het werk als een adviseur bij PKF Wallast? Dan kunt u contact opnemen met Dennis.

Collega van Dennis worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Belastingadvies

Als belastingadviseur bij PKF Wallast werk je in de volle breedte van het vak en fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënt. Als adviseur heb je een gevarieerde cliëntportefeuille waardoor je een verscheidenheid aan vraagstukken voorbij ziet komen.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.