Van werkstudent naar collega

Mijn naam is Goedele Wieser en ik ben sinds 1 september 2021 werkzaam bij PKF Wallast. Ik ben begonnen als werkstudent voor drie dagen in de week en ben sinds 1 juli 2022 in dienst als junior belastingadviseur.

“PKF Wallast biedt voor mij de juiste balans tussen het diverse en uitdagende werk en de gezelligheid en openheid van collega’s”

Mijn werkstudentschap bij PKF Wallast is het eerste moment geweest dat ik in aanraking kwam met fiscaal werk. Alles was nieuw voor mij en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van de werkzaamheden. Vanaf moment één kreeg ik relatief veel verantwoordelijkheid, maar gelukkig ook de begeleiding die daarbij hoort. Ik was direct onderdeel van het team.

Het werkstudentschap was voor mij het moment om het brede fiscale werkgebied te ondervinden en erachter te komen wat ik wil. PKF Wallast is hiervoor de perfecte keuze en heeft mij hier altijd in ondersteund. PKF Wallast heeft mij allerlei facetten van het fiscaal recht laten zien en meemaken. Daarnaast heb ik alle tijd gekregen om te bepalen welke richting ik uiteindelijk op zou willen gaan. In mijn optiek is dat ook hetgeen waar PKF Wallast zich in onderscheidt. De diversiteit in de werkzaamheden en de mogelijkheid om de breedte van het vak te kunnen zien voordat je een bepaalde richting in wordt geduwd. Op die manier hebben veel mensen op kantoor ook kennis van veel verschillende gebieden. Een bepaalde dynamiek die erg stimuleert om dit zelf ook te willen.

Los van de inhoudelijke werkzaamheden, zorgen je collega’s ook voor het plezier in je werk. Sinds we weer naar kantoor mogen, zijn de uitjes exponentieel toegenomen. Je merkt dat iedereen het gemist heeft en ook behoefte heeft om weer activiteiten met elkaar te ondernemen. Dit gebeurt niet alleen per vestiging, maar ook alle kantoren tezamen. Op die manier bestaat er eigenlijk geen afstand meer tussen kantoren en heb je een heel grote groep leuke en gezellige collega’s om activiteiten mee te ondernemen.

Goedele Wieser
Junior belastingadviseur

Goedele is sinds 2021 werkzaam bij PKF Wallast als Junior belastingadviseur en houdt zich bezig met het ondersteunen en adviseren van bedrijven op de generieke praktijk.

Collega van Goedele worden?

Benieuwd of we een passende vacature voor jou hebben? Bekijk onze vacaturepagina of neem vrijblijvend contact op met onze recruiters om je carrièremogelijkheden te bespreken.

Belastingadvies

Als belastingadviseur bij PKF Wallast werk je in de volle breedte van het vak en fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënt. Als adviseur heb je een gevarieerde cliëntportefeuille waardoor je een verscheidenheid aan vraagstukken voorbij ziet komen.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.