Totaaladvies op financieel, fiscaal en juridisch gebied

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau en de brede vakkennis van onze collega’s. We stimuleren onze collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Transparant

Niets is frustrerender in een samenwerking dan verborgen verrassingen. Daarom communiceren we concreet en duidelijk over wat u van ons kunt verwachten en omgekeerd. We nemen alleen opdrachten aan als we zeker weten dat we een meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijfsvoering. Omdat dat onze missie is. U kunt op ons rekenen voor duidelijke afspraken over de kosten van onze service en de wijze van factureren. Zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Betrokken

Onze medewerkers zijn intensief betrokken bij de klanten voor wie zij werken. Hierdoor kunnen we actief met u meedenken in termen van uw bedrijfsvoering, in de breedste zin van het woord. U neemt de beslissingen als ondernemer, maar wij staan ​​naast u en achter u als uw zakenpartner en adviseur. Ons advies geeft u een duidelijk beeld van alle opties om uw onderneming succesvol te runnen en u in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken.

Actueel

PKF Wallast is een lerende organisatie. Onze medewerkers worden voortdurend getraind en opgeleid in hun eigen specialisme en aanverwante gebieden. Als gevolg hiervan zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor uw bedrijf. Deze training wordt georganiseerd door ons eigen vakgroep. Daarnaast bieden externe instructeurs verdere ontwikkeling en uitbreiding van professionele expertise en communicatievaardigheden.

Wie zijn wij?

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau en de brede vakkennis van onze collega’s. We stimuleren onze collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Diverse collega’s hebben dubbele titels of zijn verbonden als hoogleraar aan universiteiten. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

PKF Wallast is anders; wij zijn (samen) anders. Voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze collega’s. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Maar als je kijkt naar onze omzet per medewerker, staan wij al jaren hoog in de Top 30 van accountancy kantoren. Daarnaast begrijpen we dat je een sociaal leven hebt naast je werkleven. Wij onderscheiden ons ook op andere kenmerken. 

Met 250 collega’s werken wij vanuit onze kantoren in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Woerden en Alphen aan den Rijn. Wij zetten ons sinds 1959 op onze eigen wijze in voor onze cliënten;  middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouders, met name nationaal, maar ook internationaal. Als onderdeel van PKF Internationaal, opereert PKF Wallast binnen een wereldwijd netwerk van ruim 400 kantoren in 150 landen. Een stevige basis dus.

Onze organisatie

Wij zijn van origine een advieskantoor, circa 50% van onze dienstverlening bestaat uit advisering. Wij hebben ook onze sporen verdiend in de andere vakgebieden. Wij zien onszelf als ‘gespecialiseerde generalisten’. Wij hebben een wijde, multidisciplinaire blik over het financiële, fiscale en juridische speelveld.

Onze cultuur is informeel, maar ons klimaat professioneel. Bij ons mag je zijn wie je bent en mag je jouw grijze (mantel)pak thuislaten. Wij stimuleren iedereen om te doen waar hun passie ligt en dit te reflecteren in hun werk. Wij omarmen diversiteit en hebben respect voor individuele en culturele verschillen. 

In juridisch opzicht vormen wij een maatschap waarbij alle maten werkzaam zijn als adviseur of accountant. De Raad van Bestuur bestaat uit Stefaan Rodts en Arjan Buurman. Vanuit Delft is er support aan de Raad van Bestuur en alle vestigingen op het gebied van: Finance, ICT, Compliance, Juridische zaken, HR en Marketing & Communicatie.

PKF International

Wij horen regelmatig van onze collega’s dat PKF Wallast één grote familie is. Naast alle vestigingen in Nederland zijn wij ook onderdeel van een nog grotere familie, namelijk PKF International limited. Dit wereldwijde netwerk van juridisch onafhankelijke kantoren heeft een verantwoordelijkheid voor kwaliteit, integriteit en het scheppen van duidelijkheid in een complexe regelgeving.

Met kantoren in 440 steden in 150 landen en verspreid over vijf continenten zijn wij gespecialiseerd in hoge kwaliteit auditing, accounting, belastingadvies en bedrijfseconomische advisering aan internationale en nationale bedrijven in al onze markten.

Amsterdam

Mercuriusplein 1
2132 HA Hoofddorp

Postadres
Postbus 74681
1070 BR Amsterdam

020 653 18 12

Amsterdam@pkfwallast.nl

Rotterdam

Schaardijk 372
2909 LA Capelle aan den IJssel

Postadres
Postbus 84030
3009 CA Rotterdam

010 450 40 20

Rotterdam@pkfwallast.nl

Delft

Delftechpark 40
2628 XH Delft

Postadres
Postbus 332
2600 AH Delft

015 261 31 21

Delft@pkfwallast.nl

Woerden

Pompmolenlaan 9
3447 GK Woerden

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0348 416 262

Woerden@pkfwallast.nl

Alphen aan den rijn

Europaplein 10F
2408 GX Alphen aan den Rijn

Postadres
Postbus 533
3440 AM Woerden

0172 748 218

AlphenaandenRijn@pkfwallast.nl

© 2023 PKF Wallast

© PKF Wallast is a member of PKF International – a global network of independent firms.
PKF International Limited is a family of legally independent firms and does not accept any responsibility or liability for the actions or inactions of any individual member or correspondent firm or firms.
"PKF" and the PKF logo are registered trademarks used by PKF International and member firms of the PKF International Network. They may not be used by anyone other than a duly licenced member firm of the Network.